Broilerigratiini

Kuumenna paistinpannulla puolet öljystä.

Lisää curry ja garam masala ja anna niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Creme bonjour cuisine ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran kunnes juustoraaste on sulanut.

Mausteena on käytetty: cyrrya, garam masalaa, suolaa ja mustapippuria.

En löytänyt niitä tuotehausta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 16g3.8kcal0.3g0.3g0g0.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 16g5.4kcal0.7g0.3g0g0.4g
Broilerisuikale, keskiarvo 13g15kcal2.7g0g0.5g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.2g8.1kcal0.2g0.1g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Emmental punaleima raaste Ingman 100g4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g158kcal10.8g1.8g11.4g1.6g
Valittu annoskoko62g79kcal5.4g0.9g5.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna31g40kcal2.7g0.5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g128kcal8.8g1.5g9.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111191