Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 10g2.5kcal0.2g0.2g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 10g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g10g13kcal0.2g0.5g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g87kcal5g3.8g5.2g1g
Valittu annoskoko62g43kcal2.5g1.9g2.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g22kcal1.3g1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g70kcal4.1g3.1g4.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482