Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 7g50kcal0.1g0g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1.2g1kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Anjovis 3.8g10kcal1.1g0.4g0.4g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 4.7g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Purjosipuli12g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio4.7g16kcal1.2g0g1.2g0g
Muna, annos 60g2.8g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g290kcal11.6g19g18.2g1.2g
Valittu annoskoko62g145kcal5.8g9.5g9.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g72kcal2.9g4.8g4.6g0.3g
Arvot/100g100g234kcal9.4g15.4g14.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831