Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g11g83kcal0g0g9.2g0g
Sokeri10g40kcal0g9.8g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl10g13kcal1.3g0g0.8g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)23g70kcal3.8g12.1g0.7g2.9g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Marianne crush 150g7.9g34kcal0.1g6.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g483kcal10.4g58.4g22.8g6g
Valittu annoskoko62g242kcal5.2g29.2g11.4g3g
Annoskoko puolitettuna31g121kcal2.6g14.6g5.7g1.5g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.2g18.4g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622