Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1.5g5.3kcal0.1g1.2g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 13g14kcal2.6g0g0.4g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sieni tatti, hapero 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.3g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g162kcal6.8g11.4g9.6g1.2g
Valittu annoskoko62g81kcal3.4g5.7g4.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna31g41kcal1.7g2.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g131kcal5.5g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282