Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl3.2g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)31g19kcal1.1g1.4g1.1g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g6.3g4kcal0.2g0g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g4.7g19kcal0g4.7g0g0g
Mansikkahillo 16g36kcal0.1g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g181kcal3g30.6g7.6g0.2g
Valittu annoskoko62g91kcal1.5g15.3g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g45kcal0.8g7.7g1.9g0.1g
Arvot/100g100g146kcal2.4g24.7g6.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958