Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 16g30kcal4.3g0g1.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 11g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kurkku, tuore9g0.9kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti, tuore23g4.6kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Sinappi 1.5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix1.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g80kcal9.4g3.2g3.2g1g
Valittu annoskoko62g40kcal4.7g1.6g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g20kcal2.4g0.8g0.8g0.3g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.6g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294763