Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 42g71kcal9.2g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen9g68kcal0g0g7.5g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g280kcal18.6g0.8g22.6g0.2g
Valittu annoskoko62g140kcal9.3g0.4g11.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna31g70kcal4.7g0.2g5.7g0.1g
Arvot/100g100g227kcal15g0.6g18.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037