Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 31g5kcal0.2g0.6g0g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g9g1.9kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Nokkonen 1.2g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g6.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 6.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana123g39kcal1.2g3g2g2g
Valittu annoskoko62g19kcal0.6g1.5g1g1g
Annoskoko puolitettuna31g10kcal0.3g0.8g0.5g0.5g
Arvot/100g100g31kcal1g2.4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738