Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 22g49kcal3.8g0g3.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g2.7g9kcal0.5g0g0.8g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g1.1g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2.7g10kcal0.1g0.1g1g0g
Juusto, keskiarvo 8.2g29kcal2.1g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g218kcal13.6g1.4g17.2g0.4g
Valittu annoskoko62g109kcal6.8g0.7g8.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g54kcal3.4g0.4g4.3g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11g1.1g13.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238