Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 20g6.9kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Aura Gold homejuusto, Valio4.9g17kcal1g0g1.4g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%5.5g6.6kcal0.2g0.2g0.5g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g68kcal4.2g2g4.2g1g
Valittu annoskoko62g34kcal2.1g1g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g17kcal1.1g0.5g1.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal3.4g1.6g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675