Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)302g97kcal10g13.6g0g0g
Sokeri 91g368kcal0g90.6g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen40g290kcal0g0g32.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 177g607kcal18g123.8g2.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g2723kcal56g456g68.6g12.4g
Valittu annoskoko610g1362kcal28g228g34.3g6.2g
Annoskoko puolitettuna305g681kcal14g114g17.2g3.1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76172