Creme Brulee

Erottele keltuaiset kulhoon.

Puolita vanlijatanko ja kaavi siemenet keltuaisten sekaan.

Lisää tomusokeri ja sekoita hyvin.

Siivilöi, valuta neljään vuokaan ja hyydytä uunissa vesihauteessa +190C 30min.

Jäähdytä.

Ennen tarjoilua sirottele pinnalle hienoa sokeria ja sulata puhalluslampulla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Panze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 375g1238kcal7.5g11.3g131.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g63g250kcal0g62.5g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g75g48kcal2.6g0.1g18.7g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g23g73kcal1.7g12.1g1.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g3268kcal28.6g179.4g303.2g1.2g
Valittu annoskoko610g1634kcal14.3g89.7g151.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna305g817kcal7.2g44.9g75.8g0.3g
Arvot/100g100g268kcal2.3g14.7g24.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135761