Lanttua ja porkkanaa itämaisesti (Celia)

Silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Kuutioi kesäkurpitsa.

Tee porkkanoista ja lantusta kuorimaveitsellä suikaleita.

Kuumenna kasviksia öljyssä pannulla.

Lisää 5 ruokalusikallista garam masalaa ja jogurtti.

Sekoita.

Anna hautua kannen alla ainakin 15 min.

Voi lisätä myös paistettuja broilerin suikaleita.

Raejuustoa lisäksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g125g35kcal0.7g7.4g0.2g3.1g
Lanttu 125g36kcal1.2g5.7g0.4g2.2g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g167g200kcal5.5g6.2g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 17g147kcal0g0g16.7g0g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g920kcal18.4g51.2g69.2g14.2g
Valittu annoskoko610g460kcal9.2g25.6g34.6g7.1g
Annoskoko puolitettuna305g230kcal4.6g12.8g17.3g3.6g
Arvot/100g100g75kcal1.5g4.2g5.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134600