Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi313g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)9g9kcal0.7g1.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Selleri, annos 50g31g4.4kcal0.3g0.9g0g0g
Tomaatti, tuore78g16kcal0.5g3g0.2g1.1g
Sieni tatti, hapero 47g13kcal0.9g1.4g0.2g0.9g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g31g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Oliiviöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g253kcal7.4g24.2g13.8g8.4g
Valittu annoskoko610g127kcal3.7g12.1g6.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna305g63kcal1.9g6.1g3.5g2.1g
Arvot/100g100g21kcal0.6g2g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138711