Täytetyt paprikat

Kuutioi sipuli ja laita kuumalle pannulle.

Paahda muutama minuutti ja lisää jauheliha.

Ruskista ja lisää suikaloitu tai raastettu kesäkurpitsa, suikaloitu tomaatti ja mausteet (esim mustapippuri, paprikajauhe, sweet chili kastiketta 1-2 rkl, ketsuppia loraus).

Hauduta hetken aikaa.

Puolita paprikat ja ota siemenet pois.

Laita öljytylle paistinvadille.

Täytä ja laita reilusti täytettä.

Haltessasi juustoraastetta.

Paista 180C noin 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevamaarit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 250g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 250g801kcal66.9g0g59.9g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)28g20kcal3.1g0.7g0.4g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti 25g5.7kcal0.1g0.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g1828kcal146g29.8g123g11.8g
Valittu annoskoko610g914kcal73g14.9g61.5g5.9g
Annoskoko puolitettuna305g457kcal36.5g7.5g30.8g3g
Arvot/100g100g150kcal12g2.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190490