Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g188g197kcal27.2g8.4g3.8g10.3g
Sipuli 81g25kcal1g3.9g0.2g1.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g313g78kcal4.1g13.1g0.6g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 9g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g773kcal67.6g57g24.4g24.2g
Valittu annoskoko610g387kcal33.8g28.5g12.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna305g193kcal16.9g14.3g6.1g6.1g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740