Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g188g188kcal31.9g1.9g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika keltainen 81g25kcal0.8g4.2g0.2g1.6g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl6.3g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 251g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g9g76kcal0g0g8.5g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1220g740kcal73.8g20.4g39.8g4.6g
Valittu annoskoko610g370kcal36.9g10.2g19.9g2.3g
Annoskoko puolitettuna305g185kcal18.5g5.1g10g1.2g
Arvot/100g100g61kcal6g1.7g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=379152