Kanaperunavuoka

Viipaloi perunat, sipuli ja tomaatit.

Ruskista kana kevyesti pannulla (käytä tarvittaessa öljyä).

Voitele vuoka kevyesti oliiviöljyllä.

Lado perunat, sipuli, tomaatit, kana ja tuorejuusto kerroksittain vuokaan, jätä kuitenkin perunakerros päällimmäiseksi.

Sekoita kerma ja vesi, lisää seokseen mielesesi mausteet ja suola.

Kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa 175C kunnes perunat ovat kypsiä (n. 1½-2h).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Tildacay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 190g144kcal3.5g29.2g0.4g1.9g
Tomaatti 63g14kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g24g39kcal1.9g1g3.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g96g53kcal3g6.2g1.9g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa126g163kcal22.6g1.6g6.9g0g
Oliiviöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.9g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1222g971kcal63.6g83.2g39.8g6.6g
Valittu annoskoko611g485kcal31.8g41.6g19.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna305g243kcal15.9g20.8g10g1.7g
Arvot/100g100g80kcal5.2g6.8g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123634