Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 2000g6410kcal535.4g0g478.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g250g260kcal19.7g40.7g1.5g5g
Sipuli (kuorittu)750g203kcal9.7g36g1.5g12.7g
Kookosöljy 100g50g444kcal0.4g0g49.6g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g2650g1352kcal37.1g198.7g29.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g75g56kcal5.6g7.1g0.4g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g250g75kcal2.5g15g2.5g7.5g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)75g56kcal0.8g12g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12200g17711kcal1222.4g619g1127g51.4g
Valittu annoskoko6100g8855kcal611.2g309.5g563.5g25.7g
Annoskoko puolitettuna3050g4428kcal305.6g154.8g281.8g12.9g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536