Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1801g1189kcal270.1g0g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili paprika punainen113g45kcal2.3g10.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka250g28kcal2.8g2.8g0.5g2.5g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2001g460kcal28g68g8g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk75g29kcal1.3g5.7g0.1g3.8g
Kasvisliemikuutio, Knorr50g140kcal4g4.8g12g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 65g18kcal2g0.7g0.5g1g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Sitruunamehu, laimentamaton375g79kcal1.1g6g0g0.4g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12200g5487kcal638.2g241.6g209.2g32.4g
Valittu annoskoko6100g2744kcal319.1g120.8g104.6g16.2g
Annoskoko puolitettuna3050g1372kcal159.6g60.4g52.3g8.1g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107