Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g180g1316kcal1.8g1.8g144.2g0g
Valkokaali keräkaali 3004g834kcal35.7g122g6g63.1g
Jauheliha, sika-nauta 2403g5322kcal420.6g0g408.6g0g
Sipuli (kuorittu)331g89kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g180g172kcal2g32.8g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)3.6g14kcal0.1g3.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12204g15494kcal929g351.8g1119g137.4g
Valittu annoskoko6102g7747kcal464.5g175.9g559.5g68.7g
Annoskoko puolitettuna3051g3874kcal232.3g88g279.8g34.4g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326