Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)936g253kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 3274g4097kcal687.6g0g147.3g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml211g274kcal14.1g42.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g140g1263kcal0g0g140.3g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1544g849kcal47.8g98.8g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g13469kcal1523.4g371.6g640.8g31.8g
Valittu annoskoko6104g6735kcal761.7g185.8g320.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna3052g3367kcal380.9g92.9g160.2g8g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111414