Jauhelihakanttarellisipulimuhennos

Paista sipulit ja pilkotut sienet rasvassa.

Paista jauheliha (älä lisää rasvaa).

Yhdistä ainekset ja mausta ruokakermalla ja haluamallasi mausteilla.

Jos haluat paksumpaa - lisää hieman jauhoja ja vettä ruskistettuun jauhelihaan.

Nauti salaatin ja raejuuston kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Mommy78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g2806g4631kcal561.3g0g280.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2105g505kcal37.9g63.1g10.5g40g
Sipuli (kuorittu)351g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Margariini 80% keskiarvo140g996kcal0.4g0.3g112.3g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)702g1158kcal21g28.1g105.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g14769kcal1250.4g216.6g1018.6g92g
Valittu annoskoko6104g7385kcal625.2g108.3g509.3g46g
Annoskoko puolitettuna3052g3692kcal312.6g54.2g254.7g23g
Arvot/100g100g121kcal10.2g1.8g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373461