Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2663g684kcal24g122.5g10.7g53.3g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti876g2453kcal29.8g49.1g236.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1752g2908kcal332.9g0g175.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 701g1585kcal112.1g3.5g126.1g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio112g303kcal31.4g0g19.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12208g15867kcal1060.4g350.2g1135.2g106.6g
Valittu annoskoko6104g7934kcal530.2g175.1g567.6g53.3g
Annoskoko puolitettuna3052g3967kcal265.1g87.6g283.8g26.7g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317