Itämainen paella

Kuumenna öljy suuressa kattilassa.

Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri.

Lisää riisi ja kuullot hetki.

Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio.

Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sekä loppu vesi.

Anna kiehahtaa ja lisää n. 1 kg kokonaisia puhdistettuja sinisimpukoita ja laita kansi päälle.

Tarkista välillä että kattilassa on tarpeeksi nestettä jotta simpukat höyrystyvät auki ja riisi ei pala pohjaan.

Kun simpukat ovat kypsiä lisää sulatetut katkaravut ja kuumenna.

Itse maustan aromatilla ja currylla sekä päälle limettimehua.

Tähänvoi laittaa myös esim mustekalaa tai vaaleaa kalaa kuten ahventa...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Jonsuli

Jonsuli sanoi...

Kuumenna öljy suuressa kattilassa. Kuullota silputtu sipuli, valkosipuli, chili ja inkivääri. Lisää riisi ja kuullot hetki. Lisää vettä hiljalleen niin että riisi peittyy sekä kasvisliemikuutio. Noin 10 min kuluttua lisää maustettu ruokakerma ja soija sek

torstai 10.12.2009 klo 11:29

AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g1061g3715kcal84.9g796g18g31.8g
Katkarapu 721g493kcal104.1g0g7.9g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Chili paprika punainen80g32kcal1.6g7.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Sinisimpukka vedessä 801g712kcal125.2g15.2g16g0g
Maustettu ruokakerma cocos & lime 5%1001g751kcal23g53.1g48.1g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Seesamiöljy, Amoy60g540kcal0g0.1g59.9g0g
Kasvisliemikuutio 44g134kcal4.2g5.9g10.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g13085kcal705.2g1812.8g322.4g75g
Valittu annoskoko6112g6543kcal352.6g906.4g161.2g37.5g
Annoskoko puolitettuna3056g3271kcal176.3g453.2g80.6g18.8g
Arvot/100g100g107kcal5.8g14.8g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151072