Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 800g280kcal37g15.6g2.4g20g
Lanttu 230g66kcal2.3g10.6g0.7g4.1g
Kasvisliemikuutio 88g268kcal8.4g11.9g20.7g1.4g
Sipuli (kuorittu)280g76kcal3.6g13.4g0.6g4.8g
Kesäkurpitsa zucchini 480g87kcal2.7g12g1.9g3.4g
Tomaattipyree, Pirkka120g98kcal4.1g22.8g1.2g1.2g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Seiti pakaste 1200g930kcal210.7g0g8.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 2799g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 56g495kcal0g0g56g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g4731kcal547g192.2g184.6g72.4g
Valittu annoskoko6112g2366kcal273.5g96.1g92.3g36.2g
Annoskoko puolitettuna3056g1183kcal136.8g48.1g46.2g18.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160