Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1203g2282kcal326.2g0g108.2g0g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Valkosipuli 107g116kcal8.4g17.4g0.6g2.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g187g138kcal8.4g24.1g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1069g909kcal10.7g37.4g74.8g0g
Tomaattimurska, 1 prk1069g287kcal6.4g56.7g2.1g15g
Porkkana, keskikokoinen 65g535g150kcal3.2g31.8g1.1g13.4g
Kirsikkatomaatti, 50g267g53kcal1.6g10.2g0.8g0g
Basilika, tuore13g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g27g70kcal3.2g2.9g5.1g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1336g4677kcal147g988.8g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12224g17562kcal1039.8g2372.2g420g75.2g
Valittu annoskoko6112g8781kcal519.9g1186.1g210g37.6g
Annoskoko puolitettuna3056g4390kcal260g593.1g105g18.8g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357