Revitty possu juurespata

Laita kassler isoon pakastepussiin.

Mittaa pussiin mausteet ja barbequekastike.

Sulje pussi ja pyörittele sitä hetki, jotta mausteet levittyvät hyvin lihan pintaan.

Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.

Ota liha huoneenlämpöön 1 t ennen uuniin laittamista.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Laita liha ja marinadi reilun kokoiseen uunivuokaan.

Paista uunin keski-/yläosassa 30 min.
Laske uunin lämpötila 125 asteeseen.

Kuori ja paloittele sipulit, juurekset ja perunat isohkoiksi paloiksi.

Lisää ne ja vesi vuokaan lihan ympärille.

Peitä vuoka foliolla.

Paista n. 4 t tai kunnes liha on mureaa ja se hajoaa haarukalla vedettäessä.

Nosta liha työlaudalle.

Kaada vuokaan ruokakerma ja laita vuoka takaisin uuniin ilman foliota.

Nyhdä liha säikeiksi haarukalla.

Jos lihassa on ylimääräistä rasvaa, voit poistaa sen tässä vaiheessa.

Ota vuoka uunista ja nosta nyhdetty liha juuresten päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 437 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasslerpaisti, raakana1867g3211kcal334.2g9.3g205.4g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Chili paprika punainen5.8g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Paprikajauhe 4.7g15kcal0.7g0.9g0.6g1.7g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Barbeque Sauce (Cattlemen´s), annos 15g350g420kcal94.5g66.5g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)583g158kcal7.6g28g1.2g9.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Lanttu 700g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Peruna, vanha, kuorittu 1167g888kcal21.9g180.9g2.3g11.7g
Vesi364g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g583g642kcal17.5g18.7g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12236g11378kcal974.8g734.8g545.8g97.4g
Valittu annoskoko6118g5689kcal487.4g367.4g272.9g48.7g
Annoskoko puolitettuna3059g2845kcal243.7g183.7g136.5g24.4g
Arvot/100g100g93kcal8g6g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=446142