Puolukkarönttönen

Pohjaan ruisjauho 3,5 dl, 1 tl suolaa, 1,5 dl kylmää vettä

täytteeseen 200g tuoreita puolukoita tai pakastettuja ja 200g keitettyä peurunaa.

Survotaan sekaisin.

Lisää makeutusainainetta jos haluat.

Leivotaan niinuin karjalanpiirakat ja paistetaan 150 c noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho Pirkka210g640kcal20.3g127.9g4.2g31.4g
Puolukka 200g78kcal0.9g13.6g1g5.2g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 200g151kcal3.7g30.8g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g1737kcal49.8g344.6g11.2g77.2g
Valittu annoskoko612g868kcal24.9g172.3g5.6g38.6g
Annoskoko puolitettuna306g434kcal12.5g86.2g2.8g19.3g
Arvot/100g100g142kcal4.1g28.1g0.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116480