Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl216g756kcal30.2g1.1g69.1g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g84g65kcal4.8g9.2g0.3g0g
Piparjuuri, annos 10g12g4.4kcal0.5g1.3g0g0.9g
Vesi120g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 60g234kcal1.3g1.3g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g2183kcal76.8g37.4g189.6g5.8g
Valittu annoskoko612g1092kcal38.4g18.7g94.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna306g546kcal19.2g9.4g47.4g1.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3.1g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940