Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee210g216kcal48.5g0g3.2g0g
Seesamiöljy, Amoy5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Maissitärkkelys 1.5g5.3kcal0g1.3g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Parsakaali brokkoli 113g40kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Sokeriherneen palko47g14kcal1.5g1.7g0.1g0g
Lihaliemi laimennettu 47g8.9kcal0g1.4g0.3g0g
Pinaatti 94g13kcal1.5g0.4g0.3g1.2g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g5.6g16kcal0g4g0g0g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Maissitärkkelys 1.5g5.3kcal0g1.3g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Seesamiöljy, Amoy1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g831kcal115.8g36.4g23.8g12g
Valittu annoskoko612g415kcal57.9g18.2g11.9g6g
Annoskoko puolitettuna306g208kcal29g9.1g6g3g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421