Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali188g40kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g6.2g20kcal0.5g1g1.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Puuroriisi19g66kcal1.1g14.3g0.3g0.4g
Vesi253g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%113g145kcal23.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g596kcal55.4g46.2g20.4g9.6g
Valittu annoskoko612g298kcal27.7g23.1g10.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna306g149kcal13.9g11.6g5.1g2.4g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432