Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore119g12kcal0.7g2g0.1g0.8g
Sipuli, kokonainen 50g17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Omena, ulkomainen kuorittu238g98kcal0.5g22.4g0.2g4.3g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)238g143kcal8.1g10.7g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1224g514kcal19g71.8g17.2g10.4g
Valittu annoskoko612g257kcal9.5g35.9g8.6g5.2g
Annoskoko puolitettuna306g129kcal4.8g18g4.3g2.6g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500