Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g175g44kcal1.9g8.8g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g22g7.7kcal0.9g0.8g0.1g1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 105g145kcal19.7g0g7.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4.4g11kcal0.5g0.1g1g0g
Vesi306g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g415kcal46g19.4g17g2g
Valittu annoskoko613g207kcal23g9.7g8.5g1g
Annoskoko puolitettuna306g104kcal11.5g4.9g4.3g0.5g
Arvot/100g100g34kcal3.8g1.6g1.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994