Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 439g630kcal70.2g0g39g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g88g97kcal2g2.7g8.8g0g
Tilli, tuore 21g6.3kcal0.8g0.2g0.2g0.4g
Aurajuusto53g179kcal10.5g0g15.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl11g16kcal0.5g1g1.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.4g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1860kcal168.2g8.6g128.8g0.8g
Valittu annoskoko612g930kcal84.1g4.3g64.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna306g465kcal42.1g2.2g32.2g0.2g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022