Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile350g466kcal66.5g2.5g21g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g184g515kcal33.1g0.9g42.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g79g221kcal15g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g2401kcal229.2g6.8g161.2g0g
Valittu annoskoko613g1201kcal114.6g3.4g80.6g0g
Annoskoko puolitettuna306g600kcal57.3g1.7g40.3g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.6g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269731