Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 125g95kcal2.4g19.4g0.3g1.3g
Sipuli 63g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana 37g12kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 138g269kcal25.7g0g18.6g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g78g86kcal1.8g3.1g7.8g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g31g25kcal0.5g2.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g1012kcal62.8g59.4g57g6.6g
Valittu annoskoko613g506kcal31.4g29.7g28.5g3.3g
Annoskoko puolitettuna306g253kcal15.7g14.9g14.3g1.7g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.8g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295367