Lohikeitto (kevyt)

1. Kuori perunat ja sipuli, laita ne kattilaan ja lisää vettä niin että kasvikset peittyvät.

Lisää suola ja halutessasi pippuri.

2. Keitä kannen alla kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

3. Lisää kohmeiset lohipalat ja keitä kypsäksi.

4. Lisää maito ja anna kiehahtaa.

5. Syö!

Huom.

Lohen tilalla voi käyttää myös seitiä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Ruoko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 117g89kcal2.2g18g0.2g1.2g
Lohikuutiot, Rainbow (pakaste)73g88kcal14.6g0g2.6g0g
Vesi146g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)234g108kcal7.5g11.2g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1225g589kcal49.6g62.4g12.8g3.8g
Valittu annoskoko613g295kcal24.8g31.2g6.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna306g147kcal12.4g15.6g3.2g1g
Arvot/100g100g48kcal4g5.1g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96339