Uunisei purjo-tomaattikastikkeessa

UUNISEITIÄ TOMAATTI-YRTTIPEDILLÄ

1 pkt pakastettuja seitifileitä
1 tl sitruunapippuria
1 tl yrttisuolaa (Herbamare)
½ purjoa suikaleina
(20 g paprikaa kuutitoituna)
(70 g tomaattia kuutioituna)
2 rkl öljyä
1 tlk (400 g) oreganolla ja basilikalla maistettua tomaattimurskaa
1 kasvis- tai yrttiliemikuutio
1 tl hunajaa tai sokeria
½ ruukullista kirveliä tai persiljaa silputtuna

Anna kalapakasteen sulaa jääkaapissa kohmeiseksi.

Irrottele fileet työlaudalle, mausta yrttisuolalla ja sitruunapippurilla molemmin puolin.

Jätä maustumaan vihannesseoksen valmistamisen ajaksi.

Kytke uuni lämpenemään.

Kuullota purjosuikaleet kuumennetussa öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja murenna mukaan liemikuutio.

Mausta seos hunajalla, yrttisuolalla ja silputulla kirvelillä.

Lado kalafileet matalaan uunivuokaan ja kaada päälle vihannesseos.

Kypsennä uunissa 200 asteessa 30 minuuttia.

Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai riisiä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g2400g1680kcal384g0g7.2g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Purjosipuli 750g172kcal13.6g18g1.5g15.7g
Paprika punainen 90g26kcal0.8g4.1g0.4g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g420g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g60g156kcal6g6g12g0.9g
Tomaattimurskaa yrteillä (Rainbow), annos 370g2220g777kcal22.2g151g11.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g90g796kcal0g0g90g0g
Kevythunajavalmiste (Mieleinen), annos 10g30g64kcal0.1g12.9g0g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g7614kcal863.2g435.2g247.4g68.8g
Valittu annoskoko6120g3807kcal431.6g217.6g123.7g34.4g
Annoskoko puolitettuna3060g1903kcal215.8g108.8g61.9g17.2g
Arvot/100g100g62kcal7.1g3.6g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115928