Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3600g2741kcal67.7g558g7.2g36g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Palvikinkku HK 3%360g360kcal64.8g1.8g10.8g0g
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.2g1.8g8.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Atria kevyt Perhenakki1080g1728kcal103.7g81g104.8g18.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g13404kcal492.4g1365.2g611g141g
Valittu annoskoko6120g6702kcal246.2g682.6g305.5g70.5g
Annoskoko puolitettuna3060g3351kcal123.1g341.3g152.8g35.3g
Arvot/100g100g110kcal4g11.2g5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055