Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 3344g1521kcal1.3g368.2g0.7g2.3g
Mansikka 1672g778kcal8.4g140.5g3.3g31.8g
Sokeri 268g1086kcal0g267.3g0g0g
Mannasuurimo 836g2644kcal85.2g531.7g9.2g29.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g12057kcal189.8g2615.4g26.4g126.8g
Valittu annoskoko6120g6029kcal94.9g1307.7g13.2g63.4g
Annoskoko puolitettuna3060g3014kcal47.5g653.9g6.6g31.7g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970