Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g2498g2998kcal399.7g32.5g139.9g2.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g25g220kcal0g0g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 2498g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)80g288kcal4.4g60.8g2.8g4.4g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g999g1199kcal29g54g99.9g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g9698kcal866.6g294.8g567.6g13.8g
Valittu annoskoko6120g4849kcal433.3g147.4g283.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna3060g2425kcal216.7g73.7g141.9g3.5g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249310