Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g4400g4840kcal1012g0g92.4g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g360g1411kcal118.8g0g102.2g0g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Persilja 160g44kcal2.2g1.8g0.3g12.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g27126kcal2369g609.2g1698.8g68g
Valittu annoskoko6120g13563kcal1184.5g304.6g849.4g34g
Annoskoko puolitettuna3060g6782kcal592.3g152.3g424.7g17g
Arvot/100g100g222kcal19.4g5g13.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265480