Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 719g2371kcal72.5g417.3g25.2g82.7g
Rusina 225g657kcal6.3g135g1.1g21.8g
Aprikoosi, kuivattu 180g395kcal9.3g78g0.7g13.1g
Auringonkukansiemen 180g1067kcal41.3g22.6g89g10.8g
Mantelilastu (A la meira)135g809kcal32.4g8.9g72.8g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g90g320kcal0.3g80g0.7g4.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g90g258kcal3g61.1g0.2g7.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g9g33kcal0.3g7.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 4493g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g11818kcal330.8g1620.2g380g280.2g
Valittu annoskoko6120g5909kcal165.4g810.1g190g140.1g
Annoskoko puolitettuna3060g2955kcal82.7g405.1g95g70.1g
Arvot/100g100g97kcal2.7g13.2g3.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270997