Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)4490g1437kcal148.2g202.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 449g1541kcal45.8g314.3g5.4g15.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.7g1.5g50.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl674g2357kcal94.3g377.2g50.5g67.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g12079kcal700g1790.2g213g166.2g
Valittu annoskoko6120g6039kcal350g895.1g106.5g83.1g
Annoskoko puolitettuna3060g3020kcal175g447.6g53.3g41.6g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534