Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 1228g2434kcal32.3g9.5g238.3g82.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1208g326kcal15.7g58g2.4g20.5g
Katkarapu, rainbow1842g1842kcal423.7g0g16.6g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio1023g1433kcal28.7g66.5g122.8g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g307g553kcal5.2g33.8g46.1g0g
Tilli, tuore 512g153kcal18.9g4.6g4.1g10.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g13481kcal1049g344.8g860.6g227g
Valittu annoskoko6120g6741kcal524.5g172.4g430.3g113.5g
Annoskoko puolitettuna3060g3370kcal262.3g86.2g215.2g56.8g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430