Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2520g727kcal25.2g115.9g7.6g45.4g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Siirappi, tumma240g768kcal0.2g177.6g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g270g872kcal135g81g1.3g14.8g
Jauhelihamauste, annos 15g90g2.7kcal0g0.9g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 2400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12240g8820kcal344.8g786.8g439.6g120.4g
Valittu annoskoko6120g4410kcal172.4g393.4g219.8g60.2g
Annoskoko puolitettuna3060g2205kcal86.2g196.7g109.9g30.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499