Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 1759g968kcal28.1g231.8g3g15g
Lohifilee 1051g2053kcal196.4g0g141.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%137g987kcal0g0g109.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 137g470kcal14g95.9g1.6g4.8g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2284g773kcal69.9g111.9g2.3g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g457g914kcal45.7g21.5g68.5g0g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g11g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12256g13111kcal776.8g923.8g710.2g39.6g
Valittu annoskoko6128g6555kcal388.4g461.9g355.1g19.8g
Annoskoko puolitettuna3064g3278kcal194.2g231g177.6g9.9g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983