Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)20g16kcal0.7g3.7g0.2g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g282g41kcal0g9.6g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 99g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Pasta 3-viljan (Torino)25g89kcal3.8g16.7g0.6g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha113g187kcal21.4g0g11.3g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1226g813kcal54.8g71g33g8.2g
Valittu annoskoko613g406kcal27.4g35.5g16.5g4.1g
Annoskoko puolitettuna307g203kcal13.7g17.8g8.3g2.1g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156